perjantai 11. toukokuuta 2012

Helatorstaina Hyvinkäälle


Hyvinkään helatorstain runsasta tapahtumatarjontaa monipuolistaa tänäkin vuonna Villatehtaan Wanhalla Areenalla järjestettävät Antiikki- ja Keräilymarkkinat. Yksipäiväinen tapahtuma on saanut suuren suosion alan kauppiaiden keskuudessa. Wanhalle Villatehtaalle on saapumassa noin 80 antiikki- ja keräilyalan kauppiasta.

Markkinat järjestävän ExpoNovan tapahtumatuottajan Torsti Niemisen mukaan kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on kasvanut suurimmaksi koskaan Hyvinkäällä järjestetyksi alan tapahtumaksi. Näytteillä ja myynnissä on esimerkiksi design-lasia, keittiöantiikkia, militariaa, keräilyrahoja, vanhoja kalusteita, antikvaarista kirjallisuutta, koruja, hopeaa ja keräilypostikortteja valtava määrä. Aina suosittuja Arabian kahvikuppeja löytyy markkinoilta tuhansia.

Lasinkeräilijöille tuttuja kauppiaita on tapahtumassa mukana kymmeniä. Myymässä on myös keräilijöitä, jotka eivät yleensä kierrä alan tapahtumissa myyjinä, mahdollisuuksia löytöihin siis on.

Markkinoilla antiikin ja keräilyn asiantuntijat arvioivat ja tunnistavat yleisön mukanaan tuomia kohteita. Paikanpäältä löytyy vanhojen rahojen, suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien sekä postikorttien asiantuntijoita.


Lisätietoja tapahtumasta: www.kerailykuume.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti