maanantai 21. marraskuuta 2011

Hämeenlinnassa antiikki- ja keräilymarkkinat


Laatumessut järjestää Hämeenlinnassa marraskuun viimeisenä viikonloppuna nyt toista kertaa Antiikki- ja keräilymarkkinat Urheilutalo Hämeenkaaressa. Tapahtuma on avoinna molempina päivinä klo 10 – 16.
Tapahtuma on suunniteltu ns. jokamiehen ja -naisen antiikki- ja keräilytapahtumaksi, jossa on myyjinä messutapahtumiin verrattuna enemmän yksityisiä alan harrastajia sekä alan yhdistyksiä jäsenineen ja vastaavasti vähemmän ammattilaisia.
Tapahtumaan on ilmoittautunut noin 60 näytteilleasettajaa ja myynnissä on vanhojen lasiesineiden lisäksi esimerkiksi keramiikkaa, design-esineitä sekä muita keräilykohteita.
Keräilyalan yhdistyksistä ovat mukana koko viikonlopun Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry, Etelä-Hämeen Numismaatikot ry ja Exlibris Aboensis ry sekä vain lauantain 26.11. Suomen Antiikkikelloklubi ry. Yhdistysten osastoilla on esillä mm. pienoisnäyttelyitä sekä niillä on tarjolla tietoa yhdistysten keräilyalaan liittyen.

Kari "Antiikkia, antiikkia" Toivonen arvioi koko sunnuntain 27.11. markkinavieraiden antiikkiesineitä. 
Lisää netissä: www.laatumessut.com

Kuva on viime keväänä Hämeenkaaressa pidetyiltä Antiikki-, taide- ja keräilymessuilta. Etualalla Fiftysixtyn myyntipöydän takana Jarma Kaappa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti