tiistai 6. elokuuta 2024

Kahdet messut tulevana viikonloppuna

 


Tulevana viikonloppuna ExpoNova järjestää kaksipäiväisen Keräilykuume-messutapahtuman Aitoossa ja Ala-Satakunnan keräilijät ry järjestää lauantaina Kauttuan antiikki- ja keräilymessut.


Kuva on vuodelta 2012.

Aitoo Antiikki & Keräily 10.-11.8.

Suomalaiset kauppiaat yli 30 myyntiosastolla kattavat myyntiin valaisimia, huonekaluja, astioita, lasia, keramiikkaa, taidetta, hopeaa, koruja, kelloja, keräilykohteita, pienpainatteita, rahoja, kortteja, kirjoja, julisteita, peltipurkkeja, emalia, kultaa, vinyylilevyjä, tekstiilejä, vintage-asusteita, ym.

Vanhojen postikorttien, postimerkkien ja rahojen asiantuntijat tunnistavat ja arvioivat yleisön mukanaan tuomia kohteita.




Aikuisten porttimaksu 5 €. Alle 18 vuotiaat keräilijät maksutta.

Aitoon VPK:n kahvila palvelee ja maksutonta pysäköintitilaa löytyy sadoille autoille. Koirat ovat tervetulleita alueelle. Tapahtuma on esteetön.

Aitoon Honkala, Honkalantie 4, Aitoo, Pälkäne

10.8. lauantaina kello 10-16
21.8. sunnuntaina kello 10-16

Tapahtumatiedot: www.kerailykuume.fi



Kuvat ovat Kauttuan viime kesän messuilta.

Kauttuan antiikki- ja keräilymessut


Ala-Satakunnan Keräilijät ry järjestää Antiikki- ja keräilymessut Kauttuan Ruukinpuistossa 10.8.2024 klo 9-16. Pääsymaksu 5 € per henkilö ja alle 12 v ilmaiseksi.

Ala-Satakunnan keräilijät ry on järjestänyt Antiikki- ja keräilymessut jo useana vuonna idyllisessä Ruukinpuistossa Kauttualla.

Messujen ajankohta on aina ollut elokuun toinen lauantai ja tapahtuma on ollut hyvin suosittu. On arvioitu, että kävijöitä on ollut jopa 1500.

Messuilla on myynnissä kaikenlaista keräilytavaraa kuten kortteja, merkkejä, rahoja, posliinia yms.

Messuilla on aina ollut jokin erikoisteema ja paikalla on ollut kyseisen teeman asiantuntija. Tänä vuonna teemana on kiiltokuvat ja asiantuntijana on Susanna Myllylä.

Tapahtumatiedot: https://www.alasatakunnankerailijat.com/antiikki.html







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti