tiistai 27. elokuuta 2019

Hämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessut + levymessut 31.8.–1.9.


Laatumessut järjestää elo-syyskuun vaihteessa antiikki-, taide- ja keräilymessut Elenia Areenalla osoitteessa Härkätie 17 (Jos navigaattori ei löydä tätä osoitetta, kannattaa osoitteeksi kirjoittaa Metsontie 2). Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10–16.

Tapahtumassa on tarjolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, postikortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, käsitöitä, yms.

Messujen yhteydessä MT Record.fi järjestää Hämeenlinnan Levymessut, josta voi hankkia alan eturivin messukauppiailta vinyylit, cd:t, musiikkikirjat, yms.

Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry on koonnut tapahtumaan näyttelyn, jossa on esillä mm. vanhoja Hämeenlinna-kortteja Matti Parkkosen kokoelmasta, Kimmo Pälikön postikorttitaidetta Kalevi Ala-Kotilan kokoelmasta sekä yhdistyksen postimerkkikokoelma sen itsensä julkaisemista omakuvamerkeistä.


Pääsymaksut

Tapahtumiin on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%.

Yhteinen pääsylippu molempiin tapahtumiin maksaa aikuisilta 6€ ja perhelippu 12€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan.

Sunnuntaina 1.9. klo 14–16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 4€ ja perhe 8€.

Tapahtuman järjestäjä suosittelee mahdollisten yhteys- ja käyttöongelmien vuoksi messuvieraita ottamaan mukaan vähintään pääsylippujen verran käteistä enintään 50€:n setelinä.

Maksut myyntiosastoilla

Suurimmalla osalla osastoja maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla, mutta osalla messuosastoja käy ainoastaan käteisen raha. Lisäksi joillain osastoilla voi isommat ostokset maksaa myös pankkisiirron avulla.

Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Ojoisten R-kioskin yhteydessä noin 500m päässä ja Tiiriön Citymarket -tavaratalon yhteydessä noin 700m päässä messupaikasta.

Paikoitus ja ravintolapalvelut

Tapahtumapaikan yhteydessä on runsaasti maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille. Kahvila-ravintola Renki palvelee tapahtumavieraita ja tarjolla on normaalin kahvilavalikoiman lisäksi myös lounasta molempina päivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti