maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kangasalan rompetorilla myytiin myös lasiesineitä


Tampereen Seudun Mobilistit ovat jo vuosia järjestäneet Suomen suurimmat ja vanhimmat rompemarkkinat. Ajoneuvojen osien myyntitapahtumana alkanut tilaisuus on laajentunut kaiken vanhan keräily- ja kirpputoritavaran myyntitapahtumaksi. Pikkolan koulukeskuksen ympäristössä oli tänä vuonna lähes 500 myyntipaikkaa. Myytävien tavaroiden valikoima oli todella laaja ja myös niiden kunto vaihteli romppeista laatutavaroihin. Osa myyjistä oli ammattikauppiaita ja osa oli yksityishenkilöitä jotka myivät pois itselleen tarpeettomaksi käynyttä tavaraa. Ohessa on kuvia kaksipäiväisen tapahtuman ensimmäiseltä päivältä.


Tässä on tyypillinen rompetorin myyntipöytä; valikoimaa on laidasta laitaan.


Värikästä designlasia.


Valikoimaa on kuin pienessä osto- ja myyntiliikkeessä.Tällä pöydällä oli eräs rompetorin hienoimmista lasiesinevalikoimista, kuten oheisista lähikuvista näkyy.


Karhula-Iittalan Merkurius-vati oli pohjastaan aika kulunut.


Riihimäkeläisiä lasiesineitä.


Lasivitriinistä pintaheijastumien takaa löytyy Kaj Franckin Kremlin kellot ja Tapio Wirkkalan sekä Nanny Stillin muotoilemia esineitä.Vintage-vaatteita oli myös tarjolla pitkä rekillinen.


Koulun alapuolella olevalla nurmikentällä on omenapuita, joiden katveassa käytiin kauppaa, eräänlainen ostospiknik siis.


Nämä värikkäät esineet olivat edukseen auringonpaisteessa.

Telttakatokset suojasivat myyjiä pahimmalta auringon poltteelta. Alue oli niin laaja, että ostajien oli syytä välillä huilata varjossa.


Taustalla on Kangasalan uusi lukio.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti