torstai 24. helmikuuta 2011

Tampereen huutokauppakamarin kohteita

Tampereen huutokauppakamarin tämän vuoden ensimmäinen huutokauppa pidettiin tiistaina 22.2. Tällä kertaa listalla ei ollut kovin runsaasti vanhoja lasiesineitä, joitakin huomion arvoista kohteita kuitenkin oli. Ohessa muutama poiminta. Kuvallinen huutokauppaluettelo ja vasarahinnat löytyvät osoitteesta http://www.galleriaannmaris.fi/ Vasarahintojen päälle ostajan pitää maksaa 20 prosentin provisio huutokaupan pitäjälle.Timo Sarpanevan Claritaksen hinta jäi 380 euroon ja Sami Lahtisen rubiinipunaisen taidelasin vasarahinta oli 280 euroa.


MarkkuSalon rasian hinta nousi 670 euroon ja Toikan vuosikuutio 340 euroon.

Vanhemman lasin hinnat jäivät malitilliselle tasolle: 2-osaisen kristallimaljan hinta oli 60 euroa ja kolmen karahvin setti maksoi myös 60 euroa.

Toikan Kiikkurin hinta nousi 940 euroon.

Gunnel Nymanin pienen taidelasimaljan hinta jäi 160 euroon ja Tapio Wirkkalan pieni viivahiottu lehti meni hintaan 100 euroa.

Joku valmistaa nykyään Nymanin harsomaljakkoa muistuttavia maljakoita eri väreissä. Nämä ovat korkeampia ja soikeampia kuin alkuperäiset esikuvat. Riihimäkeläiseltä kirpputorilta näitä on saanut 150 - 180 eurolla. Tampereella hinta nousi 220 euroon. Nyman taidelasimaljan hinta oli myös 220 euroa.

Sokerina pohjalla on Okkolinin harvinaisen suuri neodymi Kullero, jonka hinta nousi 2.100 euroon eli huutokauppaprovison kanssa hinta oli 2.520 euroa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti