maanantai 27. toukokuuta 2019

Antiikki- ja keräilyalan suurtapahtuma Hyvinkäällä helatorstaina


Hyvinkään helatorstain runsasta tapahtumatarjontaa monipuolistaa tänäkin vuonna Villatehtaan Wanhalla Areenalla järjestettävät Antiikki- ja keräilymarkkinat. Yksipäiväinen tapahtuma on saanut suuren suosion alan kauppiaiden keskuudessa. Villatehtaalle on saapumassa noin 80 antiikki- ja keräilyalan kauppiasta.

Kahdeksatta kertaa järjestettävä tapahtuma on kasvanut suurimmaksi koskaan Hyvinkäällä järjestetyksi alan tapahtumaksi. Näytteillä ja myynnissä on esimerkiksi design-lasia, keittiöantiikkia, militariaa, keräilyrahoja, vanhoja kalusteita, antikvaarista kirjallisuutta, koruja, hopeaa ja keräilypostikortteja valtava määrä.


Markkinoilla antiikin ja keräilyn asiantuntijat arvioivat ja tunnistavat yleisön mukanaan tuomia kohteita. Paikanpäältä löytyy vanhojen rahojen, suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien sekä postikorttien asiantuntijoita.

Hyvinkään Antiikkimarkkinoiden kanssa samaan aikaan Hyvinkään keskustassa järjestetään laaja Yhden päivän juttu -tapahtumakokonaisuus, jonka kulttuuritarjontaan voit tutustua täältä:
https://www.hyvinkaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/vuosittaiset-paatapahtumat/yhden-paivan-juttu-2019/torstain-ohjelma/

ExpoNovan järjestämät Keräilykuume antiikki- ja keräilymarkkinat Helatorstaina 30.5 kello 10 - 16, Villatehtaan Wanhalla Areenalla, osoitteessa Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää. Käynti Areenalle Villatehtaan sisäpihalta. Aikuisten sisäänpääsy kello 10–14 6 € ja kello 14–16 4 €. Alle 18-vuotiaat maksutta.

Lisätietoja tapahtumasta www.kerailykuume.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti