maanantai 19. lokakuuta 2015

Helsingin antiikki-, taide- ja keräilymessut 24. - 25.10.


Laatumessut järjestää tulevana viikonloppuna antiikki-, taide- ja keräilyalan myyntitapahtuman Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosaleissa osoitteessa Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10 - 16.

Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, astioita, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, merkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa. Tapahtumaa on järjestetty Kaapelitehtaalla jo vuodesta 2001 lähtien, alkuvuoden tapahtuma tammikuussa ja loppuvuoden tapahtuma viime vuosina lokakuussa.


Kaapelitehtaan tapahtuma tunnetaan erityisesti laadukkaan taideteollisen ja muun design-esineistön sekä menneiden vuosikymmenten kauniimman arkitavaran tarjonnasta. Mukana on kuitenkin entiseen tapaan myös oikeita antiikkiesineitä sekä tällä kertaa myös normaalia enemmän vanhempaa ja uudempaa arvotaidetta. Erilaista pienempää keräilytavaraa sekä antiikkiin, taiteeseen ja keräilyyn liittyviä uusia kirjoja voi myös hankkia tapahtumasta.

Tapahtumaan on pääsymaksu. Aikuisten pääsylippu messuille maksaa 8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. Molempina päivinä klo 14 - 16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 6€ ja perhe 12€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti