perjantai 1. elokuuta 2014

Hulluuden ja hurmion anatomiaa 1. ja 3.8.2014 klo 15.


Gina Salaris ja Karhunpesä. Kuvaruutukaappaus: www.nuutajarvi.fi
 
Nuutajärven Lasikylän kesänäyttely Hulluus ja hurmio - kolmiulotteisia tarinoita on avoinna 31.8. saakka päivittäin klo 10–18. Näyttelyssä järjestetään kahtena päivänä tilaisuus, jossa kuullaan näyttelyyn osallistuvien kirjailijoiden, taiteilijoiden ja käsityöläisten tunnelmia näyttelyyn liittyvästä yhteistyöstä.

Perjantaina 1.8. paikalla ovat runoilija Katariina Vuorinen, muotoilija Heikki Viinikainen, keraamikko Laura Haavikko ja lasinpuhaltajat Alma Jantunen, Jenni Sorsa ja Marika Kinnunen. Tilaisuuden juontaa FL Anneli Niinimäki.

Sunnuntaina 3.8. keskustelemassa ovat kirjailijat Venla Hiidensalo, Tommi Kinnunen ja Malin Kivelä sekä muotoilijat Gina Salaris ja Markku Salo. Tilaisuuden juontaa FT Mikko Turunen.

Sunnuntaina musiikista vastaa Duo Katselukannu. Akustisen duon muodostavat Marcus "Percus" Purowirta ja Toni "Into" Repo, jotka ovat jo usean vuoden ajan ylläpitäneet vapaan jammailun elintärkeää perinnettä. Ohjelmassa on tulkintoja omasta tuotannosta vuosilta 1979-2013, soittimina djembe, mandoliini, shaker ja koppakitara.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti