keskiviikko 24. elokuuta 2011

Loviisa täynnä vanhaa tavaraa 27.-28.8.

Loviisassa vietetään perinteisesti elokuun lopulla Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaa ja siihen liittyy olennaisesti myös vanhojen tavaroiden markkinat. Tapahtumia on useita eri puolilla kaupunkia. Päivien aikana on mahdollisuus tutustua 25:een vanhaan loviisalaistaloon. Antiikkimarkkinat järjestetään Aleksanterinpihalla osoitteessa Aleksanterinkatu 8. Keräilymessut pidetään Lovisa Gymnasiumissa, osoitteessa Brandensteinkatu 27. Loviisanseudun Keräilijät -yhdistyksen järjestämille messuille on tulossa 14 myyjää. Kirpputoreja on lähemmäs 30:ssä paikassa.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2005 nimellä Wanhassa Wara Parempi. Loviisan vanhojen rakennusten suojelukiistoista 25 vuotta sitten alkunsa saanut perinne- ja korjausrakentamisen tapahtuma on laajentunut vuosi vuodelta. Viime vuonna Loviisan eri tapahtumien kävijämäärän on arvioitu olleen lähes 14 000.

Loviisan Wanhat Talot tapahtuman runsas ohjelmisto, kartta ja LWT-messulehti taloesittelyineen löytyy netistä: www.loviisanwanhattalot.fi
1 kommentti: