perjantai 10. kesäkuuta 2016

Huomenna 11.6. lasinkeräilijät Riihimäellä


 
Lasi- ja keräilytapahtuma 2016 kutsuu.
 
Lasimuseon piha-alueella huomenna lauantaina 11.6. järjestettävä Lasi- ja keräilytapahtuma on suurin vuosittainen lasiesineiden myyntitapahtuma Suomessa ja tapahtumaan tulee väkeä ympäri maata. Joiltakin paikkakunnilta järjestetään bussimatkoja tähän tapahtumaan Riihimäelle. Kuvia edeltävien vuosien 2011 – 2015 vastaavista tapahtumista voi katsoa Lasinkeräilijän Blogin blogisivuston arkistosta, jokaisen vuoden kesäkuun sisältöjä selaamalla: http://lasinkerailijanblogi.blogspot.fi - Tai voi tehdä googlen kuvahaun tapahtuman nimellä: Lasi- ja keräilytapahtuma.

Sopivaa markkinasäätä on luvassa huomiseksi, ei ole mikään hellepäivä, joten hyvin jaksaa kiertää kaikki 100 myyntipöytää. Tapahtuman avautuessa klo 10 on lämpötila noin 12 astetta, joten kannattaa pukea tarpeeksi vaatetta päälle.

Välillä kannattaa käydä tutustumassa sisällä lasimuseossa suomalaisen lasinvalmistuksen historiaan, kultakauden upeisiin klassikoihin sekä vaihtuviin näyttelyihin. Museoon on normaali sisäänpääsymaksu, paitsi Suomen lasimuseon ystävät ry:n jäsenet pääsevät ilmaiseksi sisälle kuten aina. Museon kahvila-ravintola palvelee klo 9 alkaen.

www.suomenlasimuseonystavat.fi
https://lasimuseonravintola.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti