keskiviikko 5. syyskuuta 2012

ExpoNovan järjestämien Keräilykuume antiikki- ja keräilytapahtumien syksyn messukalenteriin uusia tapahtumia


Perinteisesti lokakuun lopussa järjestetyt syksyn Lahden Antiikki- ja Keräilymessut on siirretty järjestettäväksi syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Tapahtuma järjestetään uudessa paikassa Jokimaan ravikeskuksen totohallissa. Messut siirrettiin Jokimaalle suurempaan ja valoisampaan halliin. Jokimaalla on myös erinomaiset pysäköintipaikat ja kauempaakin tulevien messuvieraiden on sinne helppo löytää.

Syksyn Järvenpään antiikki- ja keräilymessut jäävät tämän vuoden messukalenterista pois, niiden tilalla järjestetään Hyvinkään Antiikki- ja Keräilymessut lokakuun viimeisenä viikonloppuna Hyvinkään Vanhan Villatehtaan Wanhalla Areenalla. Hyvinkään syksyisiä antiikkimessuja on toivottu kovasti ja ExpoNova päätti vastata näihin toiveisiin. Wanha Areena mahdollistaa huomattavasti suuremmat messut kuin Järvenpää-talo. Järvenpään Järvenpää-talolla Keräilykuumeillaan taas ensi vuoden helmikuussa.

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna Keräilykuume nousee Heinolassa. Perinteiset Heinolan Antiikki- ja Keräilymessut ovat jo vuosien ajan päättäneet vilkkaan antiikkimessuvuoden. Heinolan messut ovat Heinolan kaupungin museoiden ja ExpoNovan yhteistuotanto. Niiden järjestämispaikkana toimii upeasti restauroitu Heinolan VPK-talo kaupungin keskustassa.


Edellä mainitut tapahtumat on lisätty Lasinkeräilijän blogin tapahtumakalenteriin.
 
Lisää netissä: www.kerailykuume.fi
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti