tiistai 14. tammikuuta 2014

Glorian Antiikki 1/2014 on ilmestynyt


Suomessa ilmestyy nykyään kaksi aikakauslehteä vanhoista esineistä kiinnostuneille. Glorian Antiikin lukimääräksi ilmoitetaan 110 000 ja levikiksi 27 433.


Glorian Antiikin tämän vuoden ensimmäisessä numerossa on juttu helsinkiläiskeräilijästä, jonka kokoelmassa on paljon art deco tyylin esineistöä. Samanlaista karahvia valmisti myös Kumelan lasitehdas 1940-luvun lopulla, mallin numero oli 309.

Lehdessä on usean sivun juttu turkulaisesta keräilijästä ja antiikkikauppias Pertti Männistöstä, jonka intohimona on Aino ja Alvar Aallon muotoilemat esineet.

3 kommenttia:

 1. Tämä lehti on mennyt aika huonoksi ja kapea-alaiseksi, uudella päätoimittajalla on selvästi omat intressit mitä haluaa lehteen tuoda.

  VastaaPoista
 2. Mikä se toinen lehti on?

  VastaaPoista
 3. Se toinen antiikkiesineisiin ja muihin vanhoihin tavaroihin keskittyvä lehti on Karprint Oy:n julkaisema Antiikki ja taide. Lehti aloitti toimintansa viime kesänä, jolloin se tuoreeltaan esiteltiin tässä blogissa: http://lasinkerailijanblogi.blogspot.fi/2013/07/uusi-lehti-antiikki-ja-taide.html

  Lehden kotisivut ovat osoitteessa: http://www.karprint.fi/antiikkijataide/ Tämän vuoden ensimmäinen numero ilmestyy viikolla 8. Viime vuonna ilmestyi 3 numeroa ja tämä vuonna lehti ilmestyy 6 kertaa. Painosmääräksi ilmoitetaan 8 000 kappaletta.

  VastaaPoista