maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tikkurilan kirppikseen tutustumassa


Vanhalla VR:n Vallilan varikolla vuosia olleen suositun kirpputori Valtterin lopetettua toimintansa viime vuoden loppupuolella on pääkaupunkiseudulle syntynyt useita laajoja kirpputoreja kysyntää kattamaan. Joukossa on sekä itsepalvelukirpputoreja että sellaisia, joissa myyjä on paikalla, kuten Valtterissa oli viikonloppuisin. Keräilijät vertailevat kokemuksiaan uusista paikoista ja arvuuttelevat mikä paikka perii Valtterin manttelin pääkaupunkiseudun ykköskirppiksenä.
 


Kirpputori on tässä rakennuksessa Tikkurilantien ja Niittytien risteyksessä. Jos tulee junalla, niin kävelymatkaa asemalta on noin 2.5 km ja jos ei jaksa kävellä, niin bussi 61 (Tikkurila - Lentoasema) menee paikan ohi melko usein. Perille pääsee myös Helsingin Rautatientorilta bussilla numero 611 joita kulkee noin tunnin välein.Sisäänkäynti on talon takana. Ovet avautuvat klo 8 ja paikalle oli muodostunut jono innokkaista myyjistä ja ostajista.Myyntipöydät alkoivat täyttyä heti ovien avauduttua. Pöytiä oli noin 60. Seinässä oli aukko josta pääsi toiseen samanlaiseen halliin. Siellä ei ollut vielä myyntipöytiä mutta laajennusvaraa siis on.Seuraavassa vielä pari kuvaa lasitarjonnasta joka ei tällä kerralla ollut keräilijän kannalta kovinkaan mielenkiintoista.
 


Viime viikonloppuna oli vähän muita kirppiksiä joten paikalla oli muitakin "alan miehiä" ensimmäistä kertaa. Huhut Valtterin seuraajasta ovat edelleen liikkeellä.
 
 
Tikkurilan kirppiksen nettisivut: www.tikkurilankirppis.fi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti