tiistai 11. elokuuta 2015

Keräilykuumeen Aitoon antiikki- ja keräilymessut täyttävät Aitoon Honkalan viikonloppuna


Kolmatta kertaa järjestettävät Aitoon Antiikki- ja Keräilymessut täyttävät Aitoon Honkalan tilat tulevana viikonloppuna.  Tapahtumaan ilmoittautuneet lähes 50 näytteilleasettajaa suomesta, ruotsista ja virosta tuovat tarjolle monipuolisen valikoiman antiikkiesineitä, design- ja retroesineitä, lasia, keramiikkaa, astioita, hopeaa, koruja, vanhoja tekstiilejä, kirjoja, rahoja, postimerkkejä ja -kortteja, militariaa, yms. vanhaa ja nostalgista tavaraa.

Tapahtumasta löytyvät myös vanhojen rahojen ja postikorttien asiantuntijat, jotka arvioivat yleisön mukanaan tuomia kohteita.

Keräilykuume antiikki- ja keräilytapahtumien tuottaja Torsti Nieminen kertoo, että Honkalan salin ja Rokkiliiterin tanssilavan sisätilat ovat jälleen täynnä messuosastoja ja myös ulkoalueille on ilmoittautunut aiempia vuosia enemmän kauppiaita. Niemisen mukaan uuden tavaran myyjiä, käsityöläisiä ja pullakauppiaita olisi ollut tulossa sankoin joukoin mukaan Aitoon vanhan tavaran tapahtumaan. Keräilykuume tapahtumat halutaan kuitenkin jatkossakin järjestää teemalla "Ei metrilakua - vain kaikki keräilystä", joten tuoretta tavaraa saa tässäkin tapahtumassa vain kahviosta.

Tapahtuma järjestetään Pälkäneen Aitoossa, Aitoon Honkalassa, osoitteessa Honkalantie 4, Aitoo. Tampereen ja Lahden väliseltä valtatieltä 12 käännytään Pälkäneen keskustaajaman kohdalta tielle 322 kohti Luopioisia.

Messut ovat avoinna yleisölle 15. - 16.8. lauantaina ja sunnuntaina kello 10 - 16. Aikuisten porttimaksu 5 €. Alle 18-vuotiaat keräilijät pääsevät sisään maksutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti