maanantai 15. tammikuuta 2024

Kirpputoritoimintaa pääkaupunkiseudulla

 


Vuonna 2012 toimintansa lopettaneelle Valtterin kirpputorille (https://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/2012/12/valtterin-kirpputori-lopetti.html) ei ole ilmaantunut perinteen jatkajaa. Muutama yritys on ollut, mutta heikolla menestyksellä.

Jonkin verran lasiesineitäkin oli tarjolla myyntipöydillä.

Helsingin jäähallin kirppis toimii sellaisina viikonloppuina, kun hallissa ei jotain isompaa tapahtumaa. Viime viikonloppuna siellä oli taas tauon jälkeen kirppis, mutta myyjiä ja asiakkaita oli selvästi vähemmän kuin silloin, kun hallissa oli säännöllisemmin kirppistoimintaa. Oheiset kuvat ovat lauantailta, jolloin eniten myyjiä oli hallin pohjois- ja länsisivujen paikoilla. Netissä näkyvien myyntipaikkavarausten mukaan sunnuntaisin on enemmän myyjiä kuin lauantaisin. Jäähallin kirppis on avoinna myös ensi viikonloppuna 20.-21.1.






Vantaan Myyrmäki-hallissa järjestettiin takavuosina kirpputori usein viikonloppuisin, mutta viime syksynä siellä tehtiin kauppaa vain kahtena viikonloppuna. Siellä lauantai on aina ollut vilkkaampi päivä. Viime syksynä Myyrmäki-hallissa oli lähes kaikki myyntipaikat käytössä ja asiakkaitakin oli runsaasti - tilausta siis olisi tällaiselle kirpputorille. Laajaan halliin mahtuu paljon myyjiä ja asiakkaita.

Tämän vuoden toiminnasta nettisivuilla ilmoitetaan vain: ”Seuraavat kirpputorit pidetään jossain vaiheessa keväällä 2024”.

Kaupantekoa Myyrkirppiksellä keväällä 2018.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti