tiistai 17. syyskuuta 2024

Seinäjoki antiikki & vintage 21.-22.9.

 


Tulevana viikonloppuna Seinäjoki antiikki & vintage tuo hurmaavan kattauksen parhaiden vuosikymmenten aarteita Seinäjoki Areenalle, joka täyttyy antiikista, keräilystä, vintagesta, retrosta, designista, ym. vanhasta ja keräilyllisestä tavarasta.

Tarjolla on mummolan muistoja ja menneen ajan nostalgiaa.

Näytteilleasettajat 40 osastolla kattavat myyntiin valaisimia, huonekaluja, astioita, lasia, keramiikkaa, taidetta, hopeaa, koruja, kelloja, keräilykohteita, pienpainatteita, rahoja, kortteja, kirjoja, julisteita, peltipurkkeja, emalia, kultaa, vinyylilevyjä, audio-laitteita, tekstiilejä, ym. vanhaa ja nostalgista.

Mukana myös vanhojen rahojen ja suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien sekä militarian asiantuntijat arvioimassa yleisön mukanaan tuomia kohteita.

Kuva: www.kerailykuume.fi

Aikuisten pääsymaksu on 7 €. Alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta. Lauantaina ja sunnuntaina kello 15-16 välillä aikuisten pääsymaksu alennettuun hintaan 5 e.

Seinäjoki Areena sijaitsee Seinäjoen keskustan välittömässä läheisyydessä. Areenan katuosoite on Kirkkokatu 23. Sisäänkäynti messuille A-hallin kokoustiloihin tapahtuu A-sisäänkäynnistä.

Alueella on pysäköintitilaa sadoille autoille. Areenan ravintola ja kahvilapalvelut ovat avoinna messujen aikana. Tapahtuma on avoinna molempina päivinä kello 10 – 16.


Tapahtumatiedot: www.kerailykuume.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti