Sivut

tiistai 25. elokuuta 2020

Kotkan antiikki- ja keräilymessut viikonloppuna



THL:n eilinen sekoilu on enää muisto ja edelleenkin saa siis järjestää sisätiloissa max. 500 hengen tilaisuuksia, joten Kotkassakin messutaan 29.–30.8. klo 10–16.



Elokuun viimeisenä viikonloppuna Kotkan Jylpyn Tapahtumahalli täyttyy antiikista, keräilykohteista, vintagesta, designista, retrosta, ym. wanhasta ja nostalgisesta.


Antiikkikauppiaiden aarrevalikoima levittäytyy parille kymmenelle messuosastolle. Astioita, taidelasia, kultaa, hopeaa, koruja, kalusteita, kirjoja, valaisimia, keramiikkaa, taidetta, tekstiilejä, kortteja, merkkejä, militariaa, rahoja, levyjä, keittiöantiikkia, aterimia, ja jos vaikka mitä, kaikilta keräilyn aloilta, tarjontaa laidasta laitaan ja äärestä viereen!

Vanhojen rahojen, postikorttien ja postimerkkien asiantuntijat arvioivat ja tunnistavat yleisön mukanaan tuomia kohteita.

Pysäköintitilaa tapahtumahallin ympäristössä.

Markkinakahvila palvelee hallissa.

Aikuisten pääsymaksu 5 € Alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta.

Tapahtumahalli, Jylpyntie 2, Kotka. Aivan Hyväntuulentien poskessa!

Tapahtuma toteutetaan tapahtuma-aikaan voimassa olevien aluehallintoviraston antamien koronavirus epidemiasta johtuvien määräysten mukaisena. Tapahtumaan vain terveenä sekä oireettomana ja noudattaen hygieniaohjeita. Tehdään yhdessä turvallinen tapahtuma!



Kotka Merikeskus Vellamo sijaitsee Kantasamassa ja

siellä toimivat Suomen merimuseo, Merivartiomuseo
sekä Kymenlaakson museo.


Kun kerran menette Kotkaan, niin käykää Merikeskus Vellamossa katsomassa kahta hienoa näyttelyä: Kohtalona Ruotsisalmi ja Lasia kaikille – Karhula 1889–2009. Tuo Karhulan lasitehtaan tuotantoa esittelevä näyttely on ollut esillä pitkään, mutta osaa sen esineistä on vaihdettu koko ajan eli vaikka käy pari kertaa vuodessa, niin aina näkee jotain uutta.


Tämä on Riihimäen Lasin kopio

Aino Marsio-Aallon Bölkeblick-

juomalasista. Riihimäki kopioi

myös kannun ja maljakon.



Aino Aallon tiheäjuovaisista lasiesineistä on mielen-
kiintoinen artikkeli Suomalaisen lasin vuosikirjassa 2020.


Karhulan työnjohtajakerhon KTK lasistoa.




Takaosan hämärään huoneeseen on 
vaihdettu esille Yrjö Rosolan tuotantoa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti