torstai 12. maaliskuuta 2020

Peruutuksia Exponovan järjestämiin tapahtumiin


Kuva on Lahden Keräilykuume-messuilta 2017.


Koronavirusepidemiasta johtuen ExpoNova on päättänyt peruuttaa kahden kuukauden ajalta järjestämänsä yleisötapahtumat. Ajalla 12.3. – 31.5.2020 perutaan seuraavat ExpoNovan järjestämät tapahtumat:

Tampere Antiikki & Vintage 4.-5.4. (Kuivaamo, Lielahti, Tampere)

Lahden Antiikki- ja Keräilymessut 11.-12.4. (Jokimaan ravikeskus, Lahti) 


Hyvinkään antiikki- ja keräilymarkkinat 21.5. (Hyvinkään Vanha Villatehdas)


Pääministeri Marin on keskiviikkona 11.3. kehottanut kansalaisia välttämään suuriin yleisötapahtumiin osallistumista. Suomen hallitus kokoontuu tänään torstaina 12.3. arvioimaan koronavirustilannetta ja antaa ohjeistuksensa koronaviruksen leviämisen ehkäisytoimista. Yhtenä asiana hallituksen asialistalla on suurten yleisötapahtumien järjestämiseen liittyvä ohjeistus. Useat muut pohjoismaat ovat jo kieltäneet suuret yleisötapahtumat.

ExpoNovan tapahtumatuottaja Torsti Nieminen kertoo:

–Yrityksemme haluaa vastuullisena tapahtumajärjestäjänä etupainotteisesti tehdä omat päätöksensä. Tarkan harkinnan jälkeen olemme päättäneet peruuttaa jo ennen hallituksen tai THL:n ohjeistusta omat tapahtumamme kahden kuukauden ajalta ja näin omalta osaltamme pyrkiä vähentämään tautiriskiä. Merkittävä osa tapahtumiemme osanottajista kuuluu ikänsä puolesta riskiryhmiin, siitäkin syystä näemme vastuulliseksi perua tapahtumat jo nyt.

–Päätös perua kevään messukauden päätapahtumat on ExpoNovalle taloudellisesti ja henkisesti erittäin merkittävä. ExpoNova tarjoaa messutapahtumiensa kautta ansaintamahdollisuuksia sadoille yrittäjille ja yksityisille ihmisille. Olemme erittäin pahoillamme messutapahtumien perumisesta aiheutuvasta haitasta ja vaivasta. Tärkeintä on kuitenkin terveys!

–Nyt peruttavista messutapahtumista (huhtikuun Tampere ja Lahti) paikan varanneille näytteilleasettajille ei tule ExpoNovan puolelta mitään kuluja.


–ExpoNova jää koronaviruksesta johtuvalle tapahtumatauolle 1.6.2020 asti.

(muokattu klo 14:40)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti