maanantai 22. lokakuuta 2018

Hyvinkään antiikki- ja keräilymarkkinat täyttävät Villatehtaan Areenan



Ensi lauantaina 27.10. järjestettävät Hyvinkään antiikki- ja keräilymarkkinat täyttävät jälleen koko Villatehtaan Areena hallin mummolan muistoilla ja menneiden aikojen aarteilla. Keräilykuume antiikki- ja keräilytapahtumien järjestämään tapahtumaan ilmoittautuneet 80 näytteilleasettajaa Suomesta ja Virosta tuovat tarjolle monipuolisen valikoiman antiikkiesineitä, taidetta, design- ja retroesineitä, lasia, keramiikkaa, astioita, hopeaa, koruja, vanhoja tekstiilejä, kirjoja, rahoja, postimerkkejä ja -kortteja, militariaa, yms. vanhaa ja nostalgista tavaraa. Lasinkeräilijöitä hellitään laajalla ja laadukkaalla käyttö- ja taidelasin tarjonnalla, kymmenillä osastoilla.

Hyvinkään Postimerkkikerho ry:n osastolla saa neuvontaa filateliaan kuuluvien kohteiden keräilystä ja yhdistyksen keräilijöitä palvelevasta toiminnasta.
Vanhojen rahojen asiantuntijat arvioivat yleisön mukanaan tuomia numismaattisia kohteita.

Tapahtuma järjestetään Hyvinkään keskustassa, Villatehtaan Wanhalla Areenalla ja se on avoinna yleisölle lauantaina 27.10 kello 10–16. Aikuisten pääsyliput maksavat 6 €. Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään maksutta. Kello 14–16 välillä aikuisten lippu maksaa 4 €.

Lisätiedot: www.kerailykuume.fi
Tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/282204169059550/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti