maanantai 15. lokakuuta 2018

Helsingin antiikki-, taide- ja keräilymessut 20.–21.10.


Kuva on Lasinkeräilijän Blogin ensimmäisestä
postauksesta 20.1.2011, jolloin Laatumessut
järjesti vastaavan tapahtuman Kaapelitehtaalla.
 
Laatumessut järjestää Helsingissä tulevana viikonloppuna valtakunnallisen antiikki-, taide- ja keräilyalan messutapahtuman. Tapahtuma on järjestetty Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosaleissa jo vuodesta 2001 lähtien. Kaapelitehdas sijaitsee Ruoholahdessa osoitteessa Tallberginkatu 1C ja tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10–16.
 Myynnissä on totuttuun tapaan jälleen antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, militariaa, kirjoja, postimerkkejä, postikortteja, vanhoja tekstiilejä, taidekäsitöitä, yms. vanhaa ja keräilyllistä tavaraa.

Tapahtumaan on pääsymaksu, aikuisten lippu maksaa 8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan kaksi aikuista ja perheen alle 18-v. lapset. Alle 15-v. pääsevät maksutta aikuisen seurassa. Molempina päivinä klo 14–16 liput myydään alennuksella, silloin aikuiset maksavat 6€ ja perheet 12€.
 
Tolkontiikin Teemu Anttila Laatumessujen Kaapeli-
tehtaan tapahtumassa tammikuussa 2011.
 
Kaapelitehtaan ympäristössä on viikonloppuisin melko runsaasti maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille. Lähistöltä löytyvästä Ruoholahden kauppakeskuksesta löytyy noin 1500 maksullista pysäköintipaikkaa. 
Kaapelitehtaalle pääse hyvin myös julkisilla kulkuneuvoilla. Ruoholahden metroasema on noin 600m päässä, raitiovaunu nro 8:n pysäkki on Kaapelitehtaan kohdalla ja linja-autojen Salmisaaren pysäkit ovat myös aivan Kaapelitehtaan kohdalla. Helsingin reittioppaasta löytyy julkisen liikenteen aikataulut:
 
Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintola palvelee asiakkaita messujen sisäänkäynnin vieressä molempina tapahtumapäivinä klo 9.30 alkaen ja tarjolla on myös lounasta molempina päivinä. Kaapelitehtaan tapahtumatilat ovat esteettömiä.
Tapahtuman järjestää Hämeenlinnan Laatumessut / T:mi Hannu Tienhaara. Tapahtuman www-sivut löytyvät osoitteesta http://www.laatumessut.com/helsinki1018.htm ja Facebookista tapahtumasivun osoite on https://www.facebook.com/events/2082134905437151/ .
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti