keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Messut Turun VPK-talolla viikonloppuna


Turun VPK:n talo Brankulla järjestetään viikonloppuna Turun antiikki- ja keräilymessut. Tapahtuma tuo paikan päälle vanhan tavaran kauppiaita ympäri Suomen yli 30 osastolle.

Myyntipöydät on täytetty antiikin, keräilykohteiden ja muun vanhan tavaran lisäksi myös lähempänä nykyaikaa olevalla kotimaisten muotoilijoiden tuotannolla. Erityisen suosituksi on osoittautunut 1950—1960-lukujen kotimainen muotoilu. Sitä luvataan esille myös Brankulle.

Lasinkeräilijöitä kiinnostavia kauppiaita on paikalla useita. Tasokkaiden taidelasiesineiden lisäksi monilla messuosastoilla on tarjolla laaja käyttö- ja keräilylasin valikoima.


Turun VPK:n talo on Turun keskustassa sijaitseva 1892 valmistunut uusrenessanssipalatsi, jonka kolmeen kerrokseen messuosastot levittäytyvät. Talo on nykyisin esteetön, hissi kuljettaa ylempiin kerroksiin.

Legendaarinen Brankun kahvila-ravintola palvelee messujen aukioloaikoina.

Tapahtuman järjestää Keräilykuume Antiikki- ja Keräilytapahtumia tuottava ExpoNova. Turun tapahtuma starttaa ExpoNovan 14 tapahtumaa sisältävän uuden messuvuoden.

Antiikki- ja keräilymessut ovat auki Turun VPK-talo Brankulla, Eskelinkatu 5, 13.—14.1. lauantaina ja sunnuntaina kello 10—16. Aikuisten pääsymaksu tapahtumaan on 8 euroa, alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta.

www.kerailykuume.fi
www.facebook.com/Kerailykuume

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti