maanantai 2. tammikuuta 2017

Messut Kaapelitehtaalla ensi viikonloppuna


Uusi antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumavuosi käynnistyy Helsingissä Kaapelitehtaalla tulevana viikonloppuna. Tapahtumaa on järjestetty Kaapelitehtaalla jo vuodesta 2001 lähtien ja se on tällä hetkellä pääkaupunkiseudun vanhin, samassa paikassa ja saman järjestäjän toimesta tuotettu alan messutapahtuma.

Puristamo- ja Valssaamosalit ovat taas täynnä antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, lasia, astioita, hopeaa, koruja, kirjoja, postimerkkejä, postikortteja, rahoja, kunniamerkkejä, militariaa, vanhoja tekstiilejä, keräilyleluja, yms. vanhaa ja keräilyllistä tavaraa. Monimetalli Oy:n osastolla saa neuvontaa vanhojen hopeaesineiden ja korujen korjauksesta ja osastolla voi pientä korvausta vastaan puhdistuttaa korujaan.
 

Kaapelitehdas sijaitsee Ruoholahdessa osoitteessa Tallberginkatu 1 ja tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10 - 16. Tapahtumaan on pääsymaksu; aikuiset maksavat 8€ ja perhelipun saa 16 €:lla. Perhelipulla pääsee tapahtumaan kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-v. lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta aikuisen seurassa. Molempina päivinä klo 14 - 16 pääsyliput myydään alennuksella, silloin aikuiset maksavat 6 € ja perheet 12 €.
 
Hima & Sali -ravintola palvelee messujen sisäänkäynnin vieressä Kaapelitehtaan muiden asiakkaiden ohella myös messuvieraita molempina tapahtumapäivinä tarjoten mm. lounasta asiakkaille. Kaapelitehtaan ympäristöstä löytyy myös viikonloppuna maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille.

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 7.1. - 8.1.2017
Tapahtuman www-sivut löytyvät osoitteesta www.laatumessut.com/helsinki0117.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti