perjantai 4. marraskuuta 2016

Viikonloppuna BANK antiques

Bank Antiques on uusi myyntitapahtuma,
joka pyrkii jatkamaan Wanhan Sataman
perinnettä pyhäinpäivän antiikkimessutapahtumana.


 
Antiikki-, taide- ja design-esineiden kauppa on Suomessa vähentynyt viime vuosina aikaisemmasta ja yleinen hintataso on kääntynyt laskuun, mutta huippuesineiden hinnat ovat nousseet vahvasti. Alan kaupankäynti on projisoinut hyvin yleistä taloustilannetta. Ehkä kuvaavaa on, että nykyään tapahtumakeskuksena toimiva tila oli pankkisali, jonka käyttötarkoitus vaihtui edellisen laman jälkiseurauksena.

Antiikki- ja design-esineiden sekä vintage- ja retrotavaroiden kesäkauden ykköstapahtuma on pitkään ollut Fiskarsin Antiikkipäivät, jonka järjestää alan kauppiaiden perustama yhdistys. Talvikauden ykköstapahtuma oli pitkään Wanhan Sataman antiikkimessut Katajanokalla, joka järjestettiin loppusyksystä pyhäinpäiväviikonloppuna sekä keväällä huhtikuussa. Tuon tapahtuman järjestäminen on päättynyt ja nyt tilalle lanseerataan Bank Antiques, jonka järjestää Fiskarsin Antiikkipäivät ry yhdessä Suomen Antiikkikauppiaat ry:n kanssa.

Tapahtumatalo Bankin upeassa vanhassa pankkisalissa Helsingin keskustassa Unioninkadulla järjestettävään tapahtumaan on tulossa noin 60 alan eturivin kauppiasta. Alan kauppiaat odottavat paljon tulevan viikonlopun uudelta myyntitapahtumalta ja he ovat varanneet osastoilleen korkeatasoista tavaraa. Näytteilleasettajien lista löytyy netistä:
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti