torstai 2. kesäkuuta 2016

Finlandia vodkan pakkausJuhlava pakkaus Finlandia-vodkalle.
 

Tyylikäs etiketti ei vaikuta vanhanaikaiselta vieläkään.
 
Tässä blogissa julkaistiin 25.5. kuvia vihreästä Finlandia vodkan pulloista. Niiden ajoittaminen on vielä auki, samoin peruste vihreän lasimassan käytöstä on vahvistusta vailla.


Pullolle on tehty syvennys pahvipakkaukseen.Pakkauksen mukana tuli ohjeita drinkkien valmistamiseen.

Nyt esittelyssä on Finlandia-vodkan exclusive-pakkaus 1980-luvulta. Pullossa on punainen lyhytkapselinen korkki. Pakkauksessa tuli mukana yksi snapsilasi, joka on Iittalan Paadar-sarjaa. Pakkauksen mukana tuli myös ohjeita juomasekoituksista, joiden yksi ainesosa on vodka.


Pakkaukseen oli laitettu mukaan yksi ryyppylasi.


Tyylikkäässä korkissa on Hannunvaakunan ympärillä teksti:
FINLANDIA * VODKA ON FINLAND


Kylkiäisenä tuli Paadar-ryyppylasi.

3 kommenttia:

  1. Ei se lasi Aslakia muistuta edes etäisesti, koska se on Paadar-sarjan 6 cl:n ryyppylasi. Kirjassa Tapio Wirkkala - ajattelevat kädet kerrotaan, että Paadar-sarjan "ryyppylasi mukana Alkon pakkauksessa yhdessä vodkapullon kanssa". Lasi on ollut myynnissä ihan yleisesti.

    VastaaPoista
  2. Kun vaarini tykkäsi lipitellä votkaa, mutta mummoni ei siitä pitänyt, osti vaari aina tuollaisia kalliita erikoispakkauksia. Tosin ne oli styroxia, jossa lasille oli oma syvennys. Mummo sai lasin ja simapullon, ja kumpikin oli tyytyväinen:) Muutama pakkaus on vielä jossain varaston kätköissä. Laseja oli varmaan sata, mutta ne on hävinneet maailman tuuliin...

    VastaaPoista