maanantai 13. kesäkuuta 2016

Aitoon antiikki- ja keräilymessut jo ensi viikonloppuna

 
Neljättä kertaa järjestettävät Aitoon Antiikki- ja Keräilymessut täyttävät Aitoon Honkalan tilat tulevana viikonloppuna.
Kesäinen tapahtuma on saanut suuren suosion alan kauppiaiden keskuudessa, messujen näytteilleasettajiksi on saapumassa yli 40 antiikkialan kauppiasta ympäri suomen.

Tapahtuman tuottaja Torsti Nieminen tapahtuman järjestävästä ExpoNovasta kertoo, että myynnissä on esimerkiksi design-lasia, keittiöantiikkia, militariaa, keräilyrahoja, vanhoja kalusteita, antikvaarista kirjallisuutta, koruja, hopeaa ja keräilypostikortteja.

Aiemmin tapahtuma on järjestetty elokuussa, mutta tänä vuonna ajankohtaa aikaistettiin viikkoa ennen juhannusta. Kesäasukkaat ovat juuri saapuneet mökeille, eikä sää vielä suosi rannoilla makoilua. Odotettavissa on siis vilkas messuviikonloppu.

Arviointeja ja asiantuntijoita

Messuilla on tavattavissa esimerkiksi vanhojen rahojen ja postikorttien asiantuntijoita. Monet tapahtuman kauppiaista myös ostavat mielellään vanhaa tavaraa, kauppaa messuilla voidaan siis tehdä kahteen suuntaan.

ExpoNovan järjestämät Antiikki- ja Keräilymessut Pälkäneellä Aitoon Honkalassa, Honkalantie 4, lauantaina ja sunnuntaina 18.-19.6. kello 10 - 16. Aikuisten sisäänpääsy 5 €.

Lisätietoja tapahtumasta: www.kerailykuume.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti