tiistai 15. syyskuuta 2015

Odotettavissa keräilykuumeen nousua Lahdessa


Kaksipäiväinen keräily-, antiikki- ja vintage-esineiden messutapahtuma kokoaa Jokimaan ravikeskuksen Toto-halliin keräilyn ja antiikin asiantuntijoita sekä menneiden vuosikymmenten esineistä kiinnostuneita messuvieraita.

Vuonna 2009 ensimmäistä kertaa järjestetyt Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut tulevat 13. kertaa Lahteen. Antiikki- ja
keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtumassa on mukana yli 50 suomalaista, ruotsalaista ja virolaista näytteilleasettajaa. Luvassa on jälleen runsaasti asiantuntijoiden ja harrastajien kohtaamisia.

Tapahtuma esittelee monipuolisesti erilaisia keräilykohteita, hopeaa, koruja, rahoja, postikortteja, astioita, lasiesineitä, keräilyleluja ja militariaa. Tarjolla on myös runsaasti perinteisiä tekstiilejä ja vanhoja käsitöitä, joiden arvostus on viime vuosina ollut selvässä nousussa. Laajasta 1950 - 70 -lukujen retrohenkisestä tarjonnasta kävijät voivat tehdä löytöjä kodin sisustukseen.

Tämä kuva on edellisistä Keräilykuume antiikki- ja keräilymessuilta
Lahden Jokimaalta eli pääsiäislauantailta 4.4.2015.

Keräilyneuvontaa ja asiantuntija-arvioita.

Kokeneiden keräilijöiden lisäksi näytteilleasettajien osastoilla on nähtävää myös uusille kävijöille. Keräilykuume voi alkaa jo pienestä kipinästä, tapahtuman useat asiantuntijat opastavat uusia keräilijöitä harrastuksen alkuun ja arvioivat yleisön mukanaan tuomia kohteita.

Päijät-Hämeen Numismaatikot esittelevät osastollaan harrastustaan ja tarjoavat maksuttoman rahojen arviointipalvelun. Suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien asiantuntija Pekka Toivanen arvioi ja tunnistaa yleisön mukanaan tuomia sotilas- ja ansiomerkkejä. Arvioita on mahdollista saada myös vanhoista postikorteista ja merkeistä.

Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut Lahdessa Jokimaan ravikeskuksen Toto-hallissa, lauantaina ja sunnuntaina 19. - 20.9.2015 kello 10 - 16. Aikuisten pääsylippu tapahtumaan on 6 euroa ja molempina päivinä kello 14 – 16 välisenä aikana sisäänpääsy alennettuun hintaan 4 euroa. Alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta.

Messuinfo internetissä
www.kerailykuume.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti