tiistai 5. toukokuuta 2015

Lasi- ja keräilytapahtuma lasimuseon pihalla Riihimäellä


Reilun kuukauden kuluttua Suomen lasimuseon ystävät ry järjestää perinteisen vanhojen lasiesineiden ja muiden keräilytavaroiden myyntitapahtuman Suomen lasimuseon piha-alueella Riihimäellä lauantaina 13.6. kesäkuuta. Tapahtumassa yhdistyksen jäsenet eri puolilta Suomea myyvät pääasiassa lasiesineitä, mutta myös kaikenlaista muuta vanhaa keräilytavaraa.

Paikalla on noin 80 myyntipöytää ja lasimuseon piha-alueella on käynyt keskimäärin 4000 – 5000 asiakasta vuosittain säästä riippuen. Tarjolla on kattava valikoima suomalaisen lasiteollisuuden tuotteita kotimaisen lasinvalmistuksen koko historian ajalta.
 
Lasi- ja keräilytapahtuma järjestetään nyt 15. kerran
ja ajankohta on 13.6.2015.
 

Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy klo 10 – 15. Suomen lasimuseoon on pääsymaksu ja museo on auki normaaliin tapaan. Toukokuun lopulla siellä avautuu Timo Sarpanevan tuotantoa esittelevä näyttely. Suomen lasimuseon osoite on Tehtaankatu 23, Riihimäki.

Tapahtuman järjestää talkootyönä Suomen lasimuseon ystävät ry ja sen tuotto käytetään yhdistyksen toimintatarkoituksen mukaisesti lasimuseon toiminnan tukemiseen. Alkukesän tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2001 alkaen. Yhdistys on perustettu 1985 ja siinä on yli 800 jäsentä.

Muutamalle nopealle varaajalle on myyntipaikka vielä vapaana. Peruutuspaikkoja voi kysellä kesäkuun alussa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti