perjantai 9. tammikuuta 2015

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 10.1. - 11.1.2015


Laatumessut järjestää tulevana viikonloppuna antiikki-, taide- ja keräilyalan myyntitapahtuman Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosaleissa osoitteessa Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10-16.

Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, designiä, retroa, vintagea, lasia, astioita, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, merkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa. Tapahtumaa on järjestetty Kaapelitehtaalla jo vuodesta 2001 lähtien ja tämä alkuvuoden tapahtuma on järjestetty aina tammikuussa, loppiaisen jälkeisenä viikonloppuna.

Kaapelitehtaan tapahtuma tunnetaan erityisesti laadukkaasta taideteollisen ja muun designesineistön tarjonnastaan. Esillä on mm. runsaasti korkeatasoista kotimaista taidelasia ja taidekeramiikkaa. Messuilla on tarjolla myös paljon menneiden vuosikymmenten kauniimpaa arkitavaraa; esim. kotimaisten suosittujen lasistojen ja astiastojen osia. Tarjolla on vanhan tavaran lisäksi myös vanhoista tavaroista tuunattuja taidekäsitöitä ja yhdellä osastolla runsaasti uusia, keräilyyn yms. harrasteisiin liittyviä kirjoja. 

Tapahtumaan on pääsymaksu. Aikuisten pääsylippu messuille maksaa 8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 6€ ja perhe 12€.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti