tiistai 27. tammikuuta 2015

Antiikkimessut Hämeenlinnan Elenia Areella


Myös messutapahtumassa juhlitaan Sibeliusta

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 31.1. - 1.2.2015

Hämeenlinnassa perinteisesti jo vuosikymmeniä urheilutalo Hämeenkaaressa järjestetty antiikki-, taide- ja keräilyalan myynti- ja näyttelytapahtuma siirtyy tulevana viikonloppuna uudelle urheilutalolle eli Elenia Areenalle. Alkuvuoden tapahtuma siirtyy nyt myös ensimmäistä kertaa järjestettäväksi jo tammikuun ja helmikuun vaihteessa perinteisen huhtikuun sijasta.

Tapahtumassa on tarjolla esimerkiksi antiikki- ja taide-esineitä, lasia, posliinia, astioita, keramiikkaa, vintagea, retroa, designia, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa ja keräilyllistä tavaraa.

Messutapahtumassa juhlitaan myös muun kaupungin tavoin Sibeliuksen syntymän merkkivuotta. Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n osastolla on esillä filateelinen Sibelius 150 -vuotisjuhlanäyttely Klaus Juvaksen ja kerhon jäsenten kokoelmista. Keräilyalan yhdistyksistä on mukana myös Exlibris Aboensis ry Turusta.
 
 

Tapahtumapaikan osoite on Härkätie 17 ja tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10 - 16. Tapahtumapaikalle pääsee molempina päivinä sujuvasti myös bussilla, vuorot ja aikataulut löytyvät tapahtuman www-sivuilta ositteesta: http://www.laatumessut.com/hameenlinna0115.htm.

Tapahtumaan on pääsymaksu; aikuisten lippu maksaa 6 € ja perhelipun saa 12 €:lla. Perhelippu sisältää saman perheen kahden aikuisen ja kaikkien perheen alle 18-vuotiaiden lasten sisäänpääsyn. Alle 15-vuotiaat pääsevät messuille maksutta aikuisen seurassa. Molempina päivinä klo 14 - 16 pääsyliput myydään alennuksella, silloin aikuisen lippu maksaa 4€ ja perhelippu 8€.

Elenia Areenalla on runsaasti maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille. Urheilutalon ravintola palvelee messuvieraita molempina päivinä klo 9.30 alkaen ja tarjolla on myös lounasta normaalin kahvilavalikoiman lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti