keskiviikko 26. marraskuuta 2014

KERÄILYKUUME VIIKONLOPPUNA HEINOLASSA


Heinolassa viikonloppuna järjestettävät Antiikki- ja  Keräilymessut kokoavat antiikkiväen ja keräilijät Heinolan WPK-talolle. Yhdeksättä kertaa järjestettävän tapahtuman tuottaa ExpoNova. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Heinolan museon kanssa.

Kauppiaita messuille on saapumassa ympäri Suomen. Kauppiaiden valikoimissa on esimerkiksi design-lasia, posliinia, keittiöantiikkia, keräilyrahoja, vanhoja kalusteita, koruja, hopeaa, perinnetekstiilejä ja keräilypostikortteja.

Suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien asiantuntija Pekka Toivonen arvioi ja tunnistaa molempina messupäivinä yleisön mukanaan tuomia merkkejä. Messuilla voi myös arvioittaa vanhoja rahoja sekä postikortteja.
 
Heinolan VPK-talon upea julkisivu.

Heinolan tapahtuma on ExpoNovan pienin vuosittainen tapahtuma. Paikalla on 16 näytteilleasettajaa, lasinkeräilijöille tarjolla ei ehkä ole tarjolla keräilyn huippuja, mutta jo pelkästään upeasti restauroitu Heinolan VPK-talo on näkemisen arvoinen.
Messujen 3 euron pääsylipulla yleisö pääsee tutustumaan myös VPK-talon vieressä sijaitsevan Heinolan taidemuseon näyttelyihin.

Heinolan Antiikki- ja Keräilymessut Heinolan WPK-talolla, osoitteessa Kymenkartanonkatu 2, lauantaina ja sunnuntaina 29.-30.11. kello 10 - 16.

Lisätietoja tapahtumasta
www.keräilykuume.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti