perjantai 17. tammikuuta 2014

Uusi antiikkiohjelma alkaa Ylen TV 1:llä

Helanderin huutokauppatalon omistajat Merja ja Mika Siren. Kuvaruutukaappaus: www.yle.fi

Aarteenetsijät on uusi 10-osainen reality-sarja huutokaupan ihmeellisestä maailmasta. Pääosassa ovat meklari Mika Sirén ja hänen vaimonsa Merja, jotka luotsaavat perinteikästä Helanderin huutokauppaa. Sarja seuraa huutokaupan henkilökuntaa, asiakkaita ja uskomatonta tavaravirtaa. Huudettavaksi päätyy kaikkea mahdollista vanhoista liikennevaloista kristallikruunuihin.

Mitä tarinoita kätkeytyy vanhaan hopeiseen puuterirasiaan, minkä arvoinen on alkuperäinen Domus-tuoli ja kuka ihme omisti mittavan kokoelman vintage-merkkilaukkuja? Minne päätyvät tavarat, jotka kuolinpesistä ja varastoista kerätään? Ja mihin hintaan?

Sarjassa pääsevät ääneen myös keräilijät, jotka suhtautuvat aarteisiinsa intohimoisesti. Jopa niin intohimoisesti, että ovat valmiita vuokraamaan asunnon ihan vain keräilylöytöjänsä varten.

Löytyykö esineille uusi koti, tuleeko yhden roskasta toisen aarre? Entä mikä on lopulta tavaran arvo, ja onko se edes mitattavissa rahassa?

Aarteenetsijät Yle TV1:ssä sunnuntaisin klo 18:15 – 18:45 alkaen 2. helmikuuta.
Huutokauppatalo Helanderin henkilökuntakuva. Kuvaruutukaappaus: www.yle.fi
Ohjelman on Ylelle valmistanut ulkopuolinen tuotantoyhtiö Moskito Television.

Suosittu Antiikkia, antiikkia –ohjelma on toistaiseksi pitkällä tauolla. Myös se on ulkopuolisen tuotantoyhtiön valmistama ohjelma. Sitä on tehnyt Tarinatalo Oy, joka nykyään on nimeltään ITV Studios Nordic.
Lähde: www.yle.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti