lauantai 18. tammikuuta 2014

Salonki onkin tänä vuonna Antiikki

Vanhojen tavaroiden myyntitapahtuma Salonki järjestettiin ensimmäisen kerran Habitare-messujen kyljessä vuonna 2011. Jo silloin moni kauppias ja keräilijä ihmetteli tapahtuman nimeä, joka ei antanut oikeastaan minkäänlaista kuvaa tapahtuman luonteesta. Ensimmäisenä vuotena tapahtuman järjesti Pronto Media, mutta yrityksen resurssit eivät riittäneet uuden tapahtuman kunnolliseen lanseeraamisen ja järjestelyihin.

Vuodesta 2012 alkaen tapahtuman järjestelyistä on vastannut Suomen Messut. Myös ArtHelsinki –tapahtuman järjestää nyt Messukeskus.

 Tänä vuonna tapahtuman nimi muuttuu eli se ei olekaan Salonki 14, vaan Antiikki 2014. Lainaus Suomen Messujen tiedotteesta:

Antiikki esittelee upean valikoiman antiikkia, vintagea ja vanhaa taidetta. Tapahtuma järjestetään Suomen suurimman huonekalu- ja sisustustapahtuma Habitaren yhteydessä, ja samaan aikaan viereisessä hallissa järjestetään myös nykytaiteen messut ArtHelsinki. Samanaikaiset tapahtumat houkuttelevat paljon yleisöä ja tuovat myös uusia antiikkialasta kiinnostuneita kävijöitä.Messukeskuksen nettisivustolla on tietoa viime vuoden Habitare + Salonki + ArtHelsinki –tapahtumasta:

Tutkittua tietoa 2013

Kävijöitä tapahtumakokonaisuudessa oli 54 240. Näytteilleasettajia oli 460 ja näyttelypinta-alaa yhteensä 15 536 m².

Tapahtumakokonaisuuden kävijöistä 93 % oli tyytyväisiä tapahtumaan kokonaisuutena.

Tapahtumakokonaisuuden kävijämäärä:
54 240
Akkreditoituneet median edustajat: 1 010

Näytteilleasettajien tärkeistä messutavoitteista toteutui hyvin tai erittäin hyvin


Tuote- ja palveluvalikoiman esittely
92 %
Yrityksen imagon rakentaminen
93 %
Uusien kontaktien solmiminen
59 %
Nykyisten asiakkaiden ja sidosryhmien tapaaminen     
65 %

 

Antiikki 2014 –tapahtuma järjestetään 10.-14.9. Helsingin Messukeskuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti