maanantai 6. tammikuuta 2014

Helsingin antiikkimessut Kaapelitehtaalla ensi viikonloppuna

Pääkaupunkiseudun messuvuoden aloittaa perinteiseen tapaan Laatumessujen järjestämällä loppiaisen jälkeisenä viikonloppuna valtakunnallisen antiikki-, taide- ja keräilyalan myynti- ja näyttelytapahtuman Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosaleissa osoitteessa Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10-16.

Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa. Mukana on näytteilleasettajia ympäri Suomea sekä nyt kauppiaita myös Ruotsista ja Virosta. Tapahtumaa on järjestetty Kaapelitehtaalla jo vuodesta 2001 lähtien, vuosittain ensimmäinen tammikuussa ja toinen syyskuussa tai lokakuussa.
 
 
Aikuisten pääsylippu messuille maksaa 8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 6€ ja perhe 12€. Kahden päivän lippu lauantaina ostettuna maksaa +4€ lauantain lippuun. Sunnuntaina 12.1. pääsee 100 ensimmäistä kävijää messuille puoleen hintaan, eli 4€ / henkilö. Pääsylippujen myynti ovelta alkaa molempina messupäivinä klo 9.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti