perjantai 1. marraskuuta 2013

Huomenna alkavat Wanhan Sataman antiikkimessut

Edellisistä Katajanokan messuista onkin kulunut jo vuosi, kun viime keväänä perinteistä kevään Wanhan Sataman messutapahtumaa ei järjestetty. Tänä syksynä Helsingissä on järjestetty jo Salonki-tapahtuma Habitaren yhteydessä Messukeskuksessa sekä Kaapelitehtaan messut. Joulukuussa on tulossa vielä itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna Antiikin ja taiteen joulumarkkinat Astoria–salissa Iso Roobertinkadulla.

5 kommenttia:

 1. Luinko oikein, että tämän melko pienehkön myyntitapahtuman pääsyliput maksaa 16 euroa? Uusia antiikin harrastajia ei tällä menolla saada.

  VastaaPoista
 2. 16 eur??? aivan liian kallista.

  VastaaPoista
 3. Katajanokan Wanhassa Satamassa oli esillä laadukkaita tavaroita 100:lla myyntiosastolla upeassa miljöössä 16 euron pääsymaksun takana. Eri puolilla Suomea järjestetään messuja vaatimattomissakin rakennuksissa ja paikalla on 30 - 40 kauppiasta, joiden myyntiartikkelien laatu vaihtelee ja pääsymaksu on 8 euroa. Kummassa on nyt sitten on parempi hinta/laatu -suhde ? Riippuu kai aika paljon siitä millaista ostettavaa etsii. Jos hakee laadukasta suomalaista taidelasia, niin löytöjen todennäköisyys taitaa kuitenkin olla Wanhassa Satamassa parempi.

  VastaaPoista
 4. No jaa, samat kauppiaat samoilla tavaroilla ja 4-6 eurollakin pääsee sisään, tai jopa maksutta, mutta vanha totuushan on se, että pakkohan sen on olla hyvää kun maksoikin niin paljon. 32 euroa pariskunnalta on kuitenkin sikahinta, ihan oikeasti! Väliin jäi, tänäkin vuonna, kuten tulevinakin vuosina, jos sellaisia vielä tulee.

  VastaaPoista
 5. Väliin jäi taas itsellänikin ja tulee jäämään jatkossakin, myyntitapahtumaan sisäänpääsy pariskunnalta 32 eur ???, kauppiaat ja messujärjestäjät hinnoittelevat itsensä ulos ja tämä lisää nettimyynnin suosiota josta saa samaa tavaraa puolella tai kolmanneksella messukauppiaiden hintapyynneistä, hyvä ja haluttu oikeanhintainen tavara vaihtaa pöytää ja hintaa näissä tapahtumissa ennen yleisön sisäänpääsyä.

  VastaaPoista