keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Heinolassa antiikki- ja keräilymessut 23.-24.11.

Tulevana viikonloppuna Keräilykuumeen messuvuoden viimeinen tapahtuma täyttää Heinolan WPK-talon salit antiikin, designin, retron, vintagen ja keräilykohteiden myyntitapahtumalla.
Tämä mukavalla tunnelmalla ja kiireettömällä messumeiningillä ryyditetty parinkymmenen kauppiaan pikkutapahtuma järjestetään jo kahdeksatta kertaa.

Myynnissä ja näytteillä on mm. lasia, keramiikkaa, kalusteita, valaisimia, perinnetekstiilejä, käsitöitä, kirjoja, rahoja, merkkejä, postikortteja, kelloja, koruja, kultaa, hopeaa, ym. vanhaa ja nostalgista.

Suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien asiantuntija arvioi ja tunnistaa molempina messupäivinä yleisön mukanaan tuomia merkkejä. Vanhoista rahoista ja postikorteista on myös mahdollista saada arvioita paikanpäällä. Heinolan museoiden johtaja kamarineuvos Kari-Paavo Kokki tunnistaa molempina messupäivinä antiikkiesineitä, esim. antiikkikalusteista kannattaa siis mukaan ottaa hyvätasoinen kuva.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Heinolan museot ja Keräilykuume.

Aikuisten pääsymaksu tapahtumaan on 4 €. Samalla pääsylipulla on sisäänpääsy myös Heinolan kaupunginmuseoon ja taidemuseoon.

Tapahtuma on avoinna yleisölle osoitteessa Kymenkartanonkatu 2, Heinola, lauantaina 23.11. kello 10-16 ja sunnuntaina 24.11. kello 10 - 15.

Lisätietoja: www.kerailykuume.fi


Heinolan VPK-talon juhlasali on tunnelmallinen messupaikka.

Heinolan VPK-taloa kelpaa katsella myös ulkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti