sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Hämeenlinnassa antiikki- ja keräilymarkkinat ensi viikonloppuna 16.11. - 17.11.2013

Keräilijät, kauppiaat ja keräilyalan yhdistykset kokoontuvat nyt neljättä kertaa Hämeenlinnaan Hämeenkaaren urheilutaloon Laatumessujen järjestämään valtakunnalliseen myynti- ja näyttelytapahtumaan.

Tapahtumaan on ilmoittautunut 50 näytteilleasettajaa (tilanne 7.11.). Mukana on alan kauppiaita myyntivalikoimiensa kanssa, keräilijöitä myymässä oman keräilynsä liikoja ja alan yhdistyksiä arvioimassa keräilykohteita ja neuvomassa markkinavieraita. Vastaaviin antiikkimessutapahtumiin verrattuna nyt on mukana enemmän yksityisiä myyjiä sekä alan yhdistyksiä ja vähemmän ammattilaisia.

Myynnissä on entiseen tapaan salien täydeltä monipuolisesti erilaista wanhaa ja nostalgista tavaraa, esim. antiikkiesineitä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, postikortteja, kirjoja, militariaa, keräilyleluja, vanhoja tekstiilejä, yms. keräilyllistä tavaraa.

Keräilyalan yhdistykset tarjoavat osastoillaan neuvontaa ja arviointia sekä tietoa alan yhdistystoiminnasta. Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n ja Riihimäen Postimerkkeilijät ry:n yhteisosastolla on näyttely vanhoista Riihimäki- ja Hämeenlinna-aiheisista postikorteista. Etelä-Hämeen Numismaatikot ry:n osastolla arvioidaan rahoja ja muita numismaattisia kohteita ja Exlibris Aboensis ry:n osastolla saa tietoa kirjanomistajamerkeistä.
 
Lisätiedot tapahtumasta: www.laatumessut.com
 
Tapahtuma järjestetään siis Hämeenkaaren urheilutalossa osoitteessa Hämeensaarentie 3 ja se on avoinna yleisölle lauantaina 16.11. klo 10-16 ja sunnuntaina 17.11. klo 11-15. Tapahtumaan on pääsymaksu; pääsylippu aikuisilta maksaa 6€ ja perhelipun saa 12€:lla. Perhelipulla pääsee sisään saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15 vuotiaat pääsevät maksutta sisään aikuisen seurassa.

Molempina markkinapäivinä kaksi viimeistä tuntia pääsee sisään alennetulla hinnalla, silloin aikuiset maksavat 4€ ja perheet 8€. Cafe Pannun markkinakahvio palvelee asiakkaita molempina päivinä. Hämeenkaaren pihalla ja viereisellä Hämeensaaren parkkialueella on runsaasti paikoitustilaa markkinavieraiden autoille.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti