maanantai 16. syyskuuta 2013

Salonki avautuu yleisölle perjantaina

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään kolmannen kerran antiikin, taiteen ja vintagen myyntitapahtuman Salonki. Tapahtuma on osa samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävää neljän tapahtuman kokonaisuutta. Habitaren ohessa järjestetään ValoLight, Salonki ja ArtHelsinki -messut. Samalla pääsylipulla pääsee kaikkiin näihin tapahtumiin. Messut ovat avoinna ammattilaisille keskiviikkona 18.9. ja torstaina 19.9. -  silloin on  kalliimmat pääsyliput, mutta varsinaisesti yleisölle tapahtumat ovat avoinna perjantaista sunnuntaihin.


Salonki tuo antiikin ja vintagen Messukesukseen

Salonki tarjoilee upean kattauksen huonekaluja, lasia, hopeaa, mattoja ja tekstiilejä, vanhaa ja modernia taidetta, veistoksia, keramiikkaa, posliinia sekä designhuonekaluja.
Lisäksi antiikkitapahtuman tarjonta kasvaa tänä vuonna vintagella. Vintage tuo mukanansa kiinnostavan lisän uudempaa, 1900-luvun alun esineistöä, koriste-esineitä, koruja, kelloja ja huonekaluja Helsingin Messukeskukseen.


Myyntitapahtuma antiikin ystäville

Salonki-myyntitapahtuma on suunnattu kaikille antiikin ja taiteen ystäville - niin antiikkialan ammattilaisille kuin antiikista ja sisustuksesta kiinnostuneille kuluttajille. Salonki-tapahtumassa on mahdollisuus tutustua monipuolisesti näytteilleasettajien tarjontaan ja tuotteisiin.
Myyntitapahtumassa voit tehdä myös ostoksia suoraan kotiin vietäväksi. Salonki tuo antiikin, taiteen ja vintagen Habitaren nykyaikaisen sisustamisen rinnalle - antiikkiesineet ovat hieno mauste nykypäivän sisustuksessa. 


Tapahtumassa myymässä olevien kauppiaiden luettelo (yli 40 nimeä) löytyy netistä:
http://www.messukeskus.com/Sites3/Habi13/Salonki/Sivut/FairCatalog11176.aspx
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti