maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kuvia Lohjan antiikkimessuiltaAntemar Trading järjesti viime viikonloppuna antiikki- ja keräilymessut Lohjan jäähallissa. Ohessa on kuvia Lohjalta.


Lauantaina Lohjalla sää oli aurinkoinen ja kaupungin keskustan kirpputorilla oli paljon myyjiä. Mielenkiintoista lasia ei kuitenkaan ollut tarjolla.

Ennen messujen alkua oli pihalle kertynyt pitkä jono antiikista kiinnostuneita. Kenties jono oli hieman lyhyempi kuin edellisinä vuosina.

Lempäälän antiikilla oli jälleen kerran laadukasta lasia tarjolla.

Tämän hyllyn oli pystyttänyt Ajanviemää Jyväskylästä.


Hieman samantapainen Saara Hopean Maljakko esiteltiin tässä blogissa kesäkuussa.

Hyvä valikoima vanhaa käyttölasia.

Mukava parivaljakko Riihimäeltä. Juoman voi säilyttää Kumelan karahvissa ja juoda Aimo Okkolinin suunnittelemasta Riihimäen lasin haarikasta.

Messujen mielenkiintoisimmat lasiesineet olivat nämä Ars Julikan osastolla esillä olleet kaksi Nanny Stillin Jäävuorta.

Lasin lisäksi tarjolla oli paljon muuta mielenkiintoista. Kaikki Suomen huutokauppakeisari –ohjelmaa seuranneet varmaan tunnistavat tämän esineen. Ohjelmassa meklarin mielestä peltipurkissa oleva kuva esitti kolmea Mannerheimia.
 

Myös messujen ulkopuolella oli esillä vanhaa metallin muotoilua. Tässä etualalla kaksi kaunotarta 50-luvulta.

Edellinen kuva liittyy Länsi-Uudenmaan Classic –ajoon, joka usein on samana päivänä kuin antiikkimessut. Siinä hyvä vinkki ensi vuodelle eli ennen messuja kannattaa katsoa ajojen lähtö aivan torin kulmalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti