perjantai 19. huhtikuuta 2013

Messut Helsingin Koskenrannassa 20.-21.4.

Keräilykuume järjestää Helsingin antiikki- ja keräilymessut Vanhankaupungin kosken partaalla tämä viikonloppuna. Paikka tunnetaan Ravintola Koskenrantana ja Koskenrannan tapahtumakeskuksena. Pysäköintipaikkoja on ihan lähistöllä rajoitetusti, joten pieneen kävelyyn on syytä varautua, jos tulee omalla autolla. Julkisilla liikennevälineillä pääsee hyvin paikalle. Ratikkalinjojen 6 ja 8 päätepysäkiltä on reilun puolen kilometrin kävelymatka Koskenrantaan. Seuraavien bussilinjojen pysäkit löytyvät läheltä: 52, 57, 68, 71, 74, 506. Bussi- ja ratikkalinjojen reittikartat ja aikataulut löytyvät netistä: www.hsl.fi

Samalla reissulla voi poiketa myös ihan vieressä olevaan Tekniikan museoon: www.tekniikanmuseo.fi ja Arabian museoon, joka on raitiolinjojen päätepysäkin lähellä: http://www.designmuseum.fi/museot/arabia-museo

Perjantaina kauppiaat pystyttivät osastonsa Koskenrantaan. Oheisissa kuvissa näkee vähän mitä viikonloppuna on tarjolla.
 

Sisäänkäynti Koskenrantaan tapahtuu katutasoa alempaa rakennuksen päädystä. Taustalla näkyy Vanhankaupungin kosken kuohuja.


Hallissa on viitisenkymmentä kauppiasta paikalla.


Tolkontiikin valikoimaa.


Nämäkin ovat Tolkontiikin osastolla.


Riihimäkeläisen Oivalluksen kauppiaspariskunta laittoi viimeisiä esineitä paikoilleen perjantai-iltana.
 

Wanhan Tammitorin hyllystä löytyvät nämä lasiesineet.


Saman firman valikoimaa nämäkin esineet.


Samoin nämä.Perjantai-iltana ei päässyt näkemään ihan kaikkea, kun osa tavaroista oli peitetty yötä varten pressujen alle.


Fifty-Sixty Stylen lasiesineistä näkyy tässä vain osa.
 

Messujärjestäjä Torsti Nieminen säätää valaistusta.
 
Fifty-Sixtyn valikoimaa.

Nämäkin ovat samalla osastolla.

 
 

1 kommentti:

  1. Mukavat oli messut! Ja paljon hienoja esineitä myynnissä

    VastaaPoista