maanantai 15. huhtikuuta 2013

Keväinen Keräilykuume nousee Helsingissä


Kevään ainoat Helsingin antiikki- ja keräilymessut järjestetään ensi viikonloppuna Helsingin Vanhankaupungin kosken rannalla Tapahtumakeskus Koskenrannassa. Alan kauppiaat ja keräilijät kokoontuvat valtakunnalliseen alan messutapahtumaan 20.-21.4.

Myynnissä on antiikkiesineitä, taidetta, designia, vintagea, retroa, lasia, posliinia, astioita, hopeaa, koruja, kirjoja, merkkejä, kortteja, militariaa sekä monipuolisesti muuta vanhaa ja nostalgista. Näytteilleasettajia messuille saapuu kaikkiaan 50 ympäri suomen.

Lasinkeräilijöitä kiinnostavia näytteilleasettajia on paikalla runsaasti ja tapahtuman järjestävän Torsti Niemisen mukaan tarjonta tulee olemaan lasiesineiden osalta laadukas ja monipuolinen. Ennakkotietojen mukaan yhtenä harvinaisuutena messuille lennähtää Oiva Toikan Lontoon lintu. Iittalan Lontoon myymälässä järjestettyyn Toikan näyttelyyn suunniteltua Lontoon lintua myytiin vain sadan kappaleen erä, tiettävästi lintuja ei ole Suomessa kovin montaa kappaletta.

Tapahtumantuottaja Torsti Nieminen Keräilykuume Antiikki- ja Keräilytapahtumia järjestävästä ExpoNovasta arvelee tulevan viikonlopun messutapahtuman saavan yleisön suuren suosion. Wanhan Sataman keväisten antiikkimessujen peruunnuttua syntyi Helsinkiin tyhjiö, jota paikkaamaan nämä messut järjestetään.

Messupaikka sijaitsee osoitteessa Katariina Saksilaisenkatu 9. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10 - 16. Lumitilanteesta johtuen messupaikan välittömässä läheisyydessä on rajallisesti pysäköintitilaa. Omilla autoilla saapuvien kannattaa etsiä vapaata parkkipaikkaa jo lähikatujen varsilta. Julkisilla kulkuvälineillä saapuminen on suositeltava vaihtoehto. Helsingin keskustasta Katariina Saksilaisenkadun risteykseen kulkee bussi numero 68 ja Pasilasta bussi numero 69.

Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 8 €, alle 18 -vuotiaat keräilijät pääsevät messuille maksutta.

Helsingin Antiikki- ja Keräilymessut 20-.21.4.2013 lauantaina ja sunnuntaina kello 10 - 16. Tapahtumakeskus Koskenranta, Katariina Saksilaisenkatu 9, 00560 Helsinki.

www.exponova.fi
www.kerailykuume.fi

1 kommentti: