tiistai 8. tammikuuta 2013

Helsingin kaapelitehtaalla messut ensi viikonloppuna


Pääkaupunkiseudun antiikki- ja taidetapahtumien vuosi käynnistyy ensi viikonloppuna Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevalla Kaapelitehtaalla. Alan kauppiaat ja keräilijät kokoontuvat jo perinteiseen tapaan Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamo-saleihin valtakunnalliseen alan messutapahtumaan 12.-13.1.

Nämä tammikuun messut ovat ilmeisesti jäämässä ainoaksi tämän alan alkuvuoden messutapahtumaksi Helsingissä. Seuraavat antiikkimessut järjestetään nyt julkaistujen tapahtumakalenterien mukaan vasta syyskuussa Messukeskuksessa Pasilassa.

Myynnissä on antiikkiesineitä, taidetta, retroa, designia, vintagea, lasia, keramiikkaa, astioita, hopeaa, koruja, kirjoja, merkkejä, kortteja, militariaa sekä monipuolisesti muuta keräilyllistä vanhaa tavaraa. Myyjiä on tulossa ympäri Suomea ja mukana on myös yksi myyjä Ruotsista.
 
Messupaikka sijaitsee osoitteessa Tallberginkatu 1 ja sisäänkäynti messuille tapahtuu rakennuksen pääsisäänkäynnin ja C-portaan kautta. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10-16. Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintola messujen sisäänkäynnin vieressä avaa molempina messupäivinä poikkeuksellisesti jo klo 9.30. Kaapelitehtaan ympäristössä on melko runsaasti viikonloppuna maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille.
 
Pääsylippu tapahtumaan maksaa 8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan perheen kaksi aikuista ja perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät sisään maksutta aikuisen seurassa. Klo 14-16 molempina päivinä pääsyliput myydään alennuksella; aikuisten lippu maksaa silloin 6€ ja perhelippu 12€.
 
Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464, s-posti laatumessut@laatumessut.com. Ohessa on osastokuva näilläkin messuilla mukanaolevan laitilalaisen Brummer & Brummer -antiikkiliikkeen osastolta aikaisemmasta, vastaavasta tapahtumasta. Tapahtuman www-sivut sijaitsevat osoitteessa: http://www.laatumessut.com/helsinki0113.htm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti