maanantai 28. tammikuuta 2013

Billnäs´issä järjestetään sittenkin antiikkimarkkinat ensi heinäkuussa

Tässä blogissa kerrottiin 7.1. että Billnäs´issä kolmena edeltävä vuotena antiikkimarkkinat järjestänyt Raaseporin Kulttuuriverstas / Management Events ei tänä vuonna järjestä mitään kesätapahtumia. Nyt kuitenkin Wanha Tammitori järjestää uudenlaiset antiikkimarkkinat Ruukintorin ja Billnäsin ratsastuskeskuksen alueilla. Perinteisissä vanhan ruukin tehdassaleissa ei siis tapahtumaa järjestetä. Sisällä olevat myyntipaikat sijoitetaan Billnäsin ratsastuskeskuksen tiloihin ja ulkopaikkoja tulee Ruukintorille sekä joihinkin muihin pisteisiin.  Wanhan Tammitorin yrittäjät, Sanna Raudaskoski ja Kari Lähteinen, kertoivat Riihimäen Lasipäivänä, että tarkoituksena on järjestää rento koko perheen tapahtuma Billnäs´iin. Wanha Tammitori tekee yhteistyötä ratsastuskeskuksen, kyläyhdistyksen ja Billnäsin alueen yritysten kanssa.
 
Ajankohta on perinteiseen tapaan samaan aikaan Fiskarsin antiikkipäivien kanssa 11.-14.7.2013. Yhdessä nämä kaksi Raaseporin tapahtumaa muodostavat tarpeeksi ison kokonaisuuden, että kannattaa lähteä kauempaakin kesäretkelle läntiselle Uudellemaalle.
 
Viime kesänä Wanha Tammitori vastasi Tammisaaren antiikki- ja taidemessujen järjestämisestä ensimmäistä kertaa, kun järjestämisvastuu siirtyi heille tammisaarelaiselta Firma J.Talsilta. Wanha Tammitori järjestää myös tänä vuonna Tammisaaren messut. Yrityksellä on myös vanhan tavaran myymälä Hyvinkään Hämeentiellä.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti