sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Lasiesineitä etsimässä Vantaan Myyrmäki-hallissaMyyrmäki-hallissa on keväästä alkaen pidetty viikonloppuisin kirpputoria. Halliin mahtuu paljon myyjiä ja paljon asiakkaita. Vaikka paikalle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, on ajoittain henkilöautoja pysäköityinä virallisten pysäköintipaikkojen lisäksi mitä mielikuvituksellisimpiin paikkoihin. Kohta liikunnan harrastajat valtaavat hallin myös viikonloppuisin ja kirpputori pitää taukoa talvikauden.Myyrmäki-halli aamuauringossa.


Halliin on monta sisäänkäyntiä ja jokaisen edessä on jono odottamassa ovien avautumista. Tästä ovesta myyjät jonottavat ilmoittautumaan ja tavarat tuodaan yleensä muiden ovien kautta. Tämän sisäänkäynnin vieressä oli myös kukka- ja makkarakauppiaiden myyntipaikat.


Ovet avautuvat klo 9 jolloin kaikki ryntäävät sisään, niin myyjät kuin ostajatkin. Myyjät rientävät pystyttämään pöytiä ja laittamaan tavaroita esille. Ostajat suuntaavat kahvioon tarkkailemaan tilanteen kehittymistä. Lauantaisin kuhina on valtava koska kaikki myyntipöydät pitää pystyttää. Tämä kuva on sunnuntailta jolloin jo lauantaina paikalla olleiden myyjien tavarat ovat valmiina paikallaan liinoilla ja pressuilla peitettynä.


Hyvää lasia täältä on vaikea löytää. Tosin joskus myymässä on myös sellaisia kauppiaita jotka käyvät myös alan messuilla myymässä, joten heidän lasitarjontansa on selvästi muita parempaa. Tässä on yksi esimerkki.


Tältä pöydältä löytyy ainakin Nuutajärven tuhkakuppi jonka pohjassa on hevosen kuva ja Armando Jacobinon vihreä kiulu.

Kokoelma vaaleanpunaisia Olympia-maljan näköisiä maljoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti