maanantai 20. elokuuta 2012

Hämeenlinnassa messut ensi viikonloppuna

Hämeenlinnan tapahtumien täyttämän elokuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään jälleen kesäkauden päättävä perinteinen antiikki-, taide- ja keräyalan messutapahtuma Hämeenkaaressa. Tapahtumaan on ilmoittautunut 50 näytteilleasettajaa ja messuille on tulossa nyt myös useita uusia kauppiaita. Tarjolla on antiikkiesineitä, taidetta, design- ja retroesineitä, lasia, keramiikkaa, astioita, hopeaa, koruja, vanhoja tekstiilejä, uusia ja vanhoja kirjoja, rahoja, postimerkkejä ja -kortteja, militariaa, yms. vanhaa ja nostalgista tavaraa.

Hämeenlinnan messujen vakiovieras ja järjestäjän yhteistyökumppani jo monien vuosien ajalta, eli Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry on mukana ja neuvoo messuvieraita oman alansa keräilyyn liittyen. Mestarientisöijät ry:n osastolla annetaan vanhojen kalusteiden entisöintineuvontaa, suoritetaan työnäytöksiä esim. maallinpoistosta ja myydään entistämiseen liittyviä tarveaineita.

Tapahtuma järjestetään Hämeenkaaren urheilutalossa osoitteessa Hämeensaarentie 3 ja se on avoinna yleisölle sekä lauantaina 25.8. että sunnuntaina 26.8. klo 10-16. Aikuisten pääsyliput maksavat 8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee messuille saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät sisään maksutta aikuisen seurassa. Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsyliput myydään alennuksella; aikuisten lippu maksaa silloin 6€ ja perhelippu 12€.

Hämeenkaaren piha-alueella ja viereisellä Hämeensaaren parkkipaikalla on runsaasti maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille. Cafe Pannun messukahvilasta on normaalin kahvilavalikoiman lisäksi saatavissa lounasta molempina tapahtumapäivinä.

Tapahtuman www-sivut löytyvät osoitteesta http://www.laatumessut.com/hameenlinna0812.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti